Szolgáltatások

Egyéni konzultáció

Úgy érzed egyedi problémákkal nézel szemben? Összetettebb segítségre van szükséged? Csak egy adott szint megugrásához kell a támogatás? Akkor jó helyen jársz! Egyéni konzultációnkon csak azzal a területtel foglalkozunk, ami a legfontosabb számodra. Nincsen mellébeszélés, felesleges körítés, számunkra a márkád lesz a legfontosabb a közös munka során.
Legyen szó vállalkozás indításról, időgazdálkodásról, arculatról vagy marketingről, jelentkezz be hozzánk és találkozzunk, hogy egy finom kávé mellett a következő szintre emeljük a márkád!


Mentorprogram

Elakadtál? Úgy érzed túl sok feladatod van, amik miatt nem tudsz a munkádra koncentrálni? Nem tudod, hogyan tovább? Káosznak érzed az egész vállalkozásodat? Kérj időpontot egy személyes tanácsadásra, ahol megkeressük az elakadásod okát és személyre szabottan megtanítjuk neked, hogyan tudsz eredményeket elérni a márkáddal, hogy hosszú távon sikeres legyél.

Hogyan működik?
Mentorprogramunkban együtt haladunk 3 hónapon át a céljaid felé, ahol személyes találkozók és folyamatos kapcsolattartás mellett kialakítunk egy olyan jól működő rendszert, amiben hosszú távon sikereket érhetsz el. Egyedi megoldásokat kínálunk csak a te márkádra szabva.