Fókuszban az ötleted!

Fókuszban az ötleted! ebook
Szükséged lenne egy átfogó útmutatásra az induláshoz? Nem tudod, hogyan készíts márkatervet? Építsd fel erős márkádat önállóan, otthonodból! Ez az ebook ebben fog neked segíteni. Ezzel elindulhatsz a saját utadon, a kezedben lesz egy olyan terv, ami már csak a megvalósításra vár.

Mit találsz meg benne?

  • Storytelling: Minden márka alapja, hogy el tudd mondani a közösségednek, ki vagy és miért forduljanak hozzád. A történetmesélés ebben lesz segítségedre, hogy profin meg tudj írni egy bemutatkozást, leírást a honlapodra vagy úgy szövegezd a közösségi média bejegyzéseidet, hogy azok tényleg érdekesek legyenek a követőid számára.
  • Szolgáltatás vagy termék leírás: A szolgáltatásai vagy termékeid kitalálása és szövegezése nem is olyan egyszerű feladat, mint amilyennek tűnik. Ez a fejezet abban lesz segítségedre, hogy ezeket jól átgondoltan tudd piacra dobni és a jövőre gondolva akár továbbfejleszteni.
  • Találd meg a márkád erősségét: Minden üzleti tervben szerepel az úgynevezett SWOT-analízis, amikor felméred, hogy mik az erősségeid, fejlődési lehetőségeid és az esetleges veszélyek. Egy átdolgozott analízis segítségével te is megvizsgálhatod a saját vállalkozásod ezen szempontok alapján.
  • Pénzügyi tervezés: Egy vállalkozás életében nagyon fontos a pénzügyi tervezés, amit gyakran elhanyagolunk. Akár az árazásról van szó, akár a bevétel-kiadás tervezéséről, megmutatjuk, hogyan tervezheted meg profin az anyagi dolgokat.
  • Marketing terv: Van egy ötleted, de hogyan ismernek meg? Ebben a fejezetben megismerhetsz olyan offline és online felületeket és ötleteket, amik segítenek átgondolni, hol érdemes kommunikálnod.

Kinek ajánljuk?

  • Kezdő vállalkozóknak, akiknek van egy ötlete, de még nem tudják, hogyan valósítsák meg.
  • Olyan vállalkozóknak, akiknek szüksége van egy olyan tervre, ami mentén sikeresen haladhatnak a céljaik felé.
  • Neked szól, ha rendet tennél a márkád körül és tisztázni szeretnéd a miérteket, az üzenetedet, szolgáltatásaidat és termékeidet.

Ár: 4900 Ft
Akció: 3000 Ft
Az akció 2019. szeptember 30-ig érvényes.

Ha szeretnéd megrendelni, akkor írj e-mailt a hello.inessence@gmail.com e-mail címre!